Restoran

Mesto na kojem vino i hrana postaju jedno, a ljudi još bliži jedni drugima

Sva naša vina imaju i jednu posebnu pozornicu za predstavljanje publici, a to je vinski restoran Tarpoš, koji se, kao i vinarija, nalazi usred vinograda i sa čije terase se pruža pogled daleko ka Venčacu i Bukulji i u dubini, ka Aranđelovcu.

Tarpoš iskustvo u par reči

Zašto se u Tarpoš gosti uvek vraćaju?

Koncept našeg restorana je zasnovan na našoj ličnoj pasiji prema vinu i hrani, kao načinu življenja. I tu ne mislimo na hedonizam (koji je egoističan koncept, usmeren samo na sebe), već o pasiji u stalnom traženju lepote i onih sitnih zadovoljstva u svakom detalju koji ispunjava naš svakodnevni život, a sa željom da svoju zemlju i našu prelepu Šumadiju predstavimo svima, uz poziv da nam se pridružite u zadovoljstvu otkrivanja njenih najlepših plodova – hrane i vina.

Bašta u kojoj se uživa

Sa dragim ljudima na jedinstvenoj lokaciji

Bašta Restorana Tarpoš je najposećenija tokom sunčanih dana. Ona je prvi izbor naših dragih gostiju, i to ne bez razloga. Iz nje se može posmatrati zalazak sunca na Šumadijskom nebu od izlaska do zalaska.

Unutra, a kao da ste spolja

Otvoren prostor i dosta prirodnog svetla

Prilikom ulaska u Tarpoš Restoran, prvo što ćete primetiti su velika stakla od poda do plafona koja su tu da obezbede što više prirodnog svetla u Restoranu i omoguće Vam pogled na okolne lepote, iako ste unutra.

Pogled iz vazduha

na restoran Vinarije Tarpoš

Galerija

enterijer i eksterijer Restorana

Izdvajamo iz jelovnika

Preporuke našeg šefa kuhinje


    REZERVACIJE

    Saznajte više o rezervacijama i zakazivanju događaja

    tel. 069 200 50 20
    e-mail: rezervacije@tarpos.rs